luni, 7 octombrie 2013

Recomandari filme Halloween

Seara de Halloween n-ar mai fi la fel fara niste filme horror care sa ne faca sa tremuram sub patura sau sa ne adoarma, dupa cat de bun e filmul si cat de viteji suntem noi. Multe si marunte sunt filmele de groaza si pentru a va ajuta sa-l gasiti pe cel mai inspaimantator va prezentam in acest post o selectie de 7 filme pentru Halloween:

Seria Chucky


Cred ca toti putem fi de acord ca Chucky este de departe una dintre cele mai nesuferite papusi din lume, desi e greu de spus cand era mai enervanta, inainte sau dupa ce a fost posedata de sufletul unui criminal in serie. Primul film din serie se numeste Child's play si e urmat de inca sase filme in care il puteti urmari pe Chucky cum e brutalizat si omorat in fel si chip si tot gaseste o modalitate sa se intoarca la viata.

Sleepy Hollow


Cu o distributie de actori celebri si cu un regizor excelent, acest film reprezinta partea artistica a genului horror. Ecranizarea unei nuvele gotice, Slepy Hollow spune povestea Calaretului fara Cap si a neinfricatului detectiv Ichabod Crane care incearca sa-l opreasca si sa-i descopere misterul intunecat, totul avand ca fundal sanii lui Christina Ricci.

The Adams Family


Acest film se incadreaza mai mult in categoria filme de Halloween decat in cea de filme horror, insa este un clasic care aduce zambetul pe buze si putina groaza si scarba la glumele macabre cu care este presarat. Plin de personaje pestrite si memorabile, revoltatoare dar in acelasi timp usor de indragit, este un film numai bun pentru intreaga familie.

Saw


In aceasta serie de filme suntem pusi fata in fata cu modalitati care de care mai perverse si mai diabolice de a tortura si omori. Victimele au insa o sansa de scapare ceea ce reuseste sa tina spectatorii in suspans pe intraga durata a filmului. Un film nerecomandat pentru cei care sunt susceptibili la cosmaruri.

Sweeney Todd


Se pare ca nici macar un criminal in serie nu este atat de hain la suflet incat sa nu poata sa cante si sa danseze cand vrea. Acest horror/musical imbina groaza, dragoste, cantec si sange intr-o poveste captivanta si melancolica sustinuta de actori faimosi si decoruri sumbre si terifiante.

The Exorcist


Diavolul este protagonistul celor mai vechi povesti horror si reuseste sa isi joace rolul foarte bine si in acest film si in seria de filme pe aceeasi tema care i-au urmat. Lupta dintre bine si rau ia forma incercarii unui preot de a salva o fata nevinovata, probabil pentru a o viola mai tarziu. Sau asta era deja inceputul altui film horror?

Silent Hill


O femeie isi cauta fetita disparuta intr-un oras fantoma si pentru a ajunge la ea trebuie sa treaca prin diverse aventuri inspaimantatoare. Filmul are ca inspiratie un bine cunoscut joc video care promite inca si mai multi fiori reci.

Daca aveti si alte recomandari lasati-le mai jos printr-un comentariu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu