duminică, 6 octombrie 2013

Cum sa te machiezi pentru Halloween

Machiajul este deseori un element esential al unei costumatii de Halloween reusita si cateodata poate tine loc cu totul de costum. Insa cum resursele si talentul la machiaj nu sunt nici pe departe stapanite de toti, un makeup de succes trebuie sprijit de putina inspiratie. Din fericire comunitatea internet a iubitorilor de Halloween ofera numeroase resurse care va pot ghida pas cu pas spre obtinerea unui machiaj inspaimantator in bunul sens al cuvantului. Iata aici o selectie din aceste videoclipuri:



In acest scurt tutorial o fata din Spania ne arata cat de simplu se oate obtine un machiaj de pisicuta folosind doar un creion negru si fond de ten. Desi explicatiile sunt in spaniola, tutorialul e foarte usor de urmat. Puteti sa luati tutorialul ca o baza si sa experimentati voi insiva cu diferite forme si culori.



Inca un videoclip in care machiajul este realizat doar din combinatii de alb si negru. Observam ca este destul de usor sa te maschezi intr-un zombie sau schelet. Tot ce va trebuie este fond de ten, pudra alba si creion lichid in cantitai ceva mai mari, ce e drept. Insa rezultatele sunt usor de apreciat.



Acest machiaj implica ceva mai multa munca dar vampirii au fost intotdeauna la moda de Halloween asa ca efortul va merita. Va trebuie fond de ten, cateva culori de fard si de ruj, lentile de contact si dinti falsi si, cu iscusinta si rabdare, veti baga tremuratul, fie de spaima sau de dorinta in orice fan Twilight.



Varcolacii merg mana in mana cu Halloweenul iar acest tutorial arata cat de simplu este sa va transormati intr-o bestie paroasa.Bineinteles ajuta sa aveti deja parul lung si o barba de cateva zile iar pilozitatea in plus poate fi adaugata cu un creion si cu ceva mai multa rabdare. Nu uitati coltii si ghearele ca sa obtineti un efect mai puternic.



Acest tutorial este pe cat se poate de simplu insa sigur va starni senzatii de durere in oricine va va observa. Numai gandul la durerea provocata de ruperea unei unghii ne face sa scrasnim de neaplcere si de frica sa nu ni se intample noua vreodata. Tot ce aveti nevoie sunt unghii false si putina vopsea rosie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu