vineri, 4 octombrie 2013

Idei Costume Halloween

Halloween se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi inca nu au nicio idee cum se vor costuma. In plus, de vreme ce Halloween nu s-a impamantenit inca destul de bine la noi, nici oferta din magazine nu este foarte variata. Se zice insa ca imaginatia este o resursa infinita si cum internetul pare sa ne dovedeasca asta pe zi ce trece, iata cateva dintre cele mai simple si permisibile idei de costum de Halloween.

1. Terrance si Phillip din Southpark


Aceste costume sunt culmea simplitatii si constau doar dintr-o masca de carton si banda adeziva lipita pe haine absolut normale. Desi simplitatea lor este in armonie cu simplitatea desenului animat, acelasi principiu poate fi aplicat pentru orice desen animat: atata timp cat masca e reusita, sunt de ajuns si haine normale pentru a transmite mesajul.

2. Un personaj din The Sims


Viata reala este unul dintre subiectele preferate ale culturii populare. Costumul acesta e amuzant pentru felul in care reuseste sa substitue partea pentru intreg. Pe aceeasi linie puteti lipi doar insemnul unui super erou sau puteti tine o rama care sa va incadreze si sa deveniti astfel un tablou ambulant.

3. Eroare internet


Ideile abstracte sunt cateodata greu de inteles dar cand trebuie reprezentate aveti mult loc de miscare. Si daca ceilalti nu inteleg puteti spune oricand ca e vina lor si ca n-au imaginatie. Un exemplu foarte frumos este acest costum reprezentand o eroare. Alte posibilitai ar sa purtati o masca a presedintelui si sa spuneti ca personificati Regretul sau sa va tipariti istoria browser-ului pe un tricou si sa personificati Curajul sau Rusinea.

4. Cubul Rubik


In caz ca vreti sa fiti...rezolvati. In orice caz, nu trebuie sa subestimati niciodata posibilitatile unei cutii de carton. In functie de marimile ei, puteti sa faceti din ea o casca, o masca, un cos de cumparaturi, o masina de spalat, o cutie de papusi Barbie sau Ken care sa va incadreze, posibilitatile sunt nelimitate.

5. Un personaj meme


Meme-urile au cucerit internetul si sunt caracterizate in primul rand de usurinta cu care sunt realizate. Exista o gama larga de sentimente si atitudine pe care le reprezinta asa ca aveti de unde va inspira iar pentru a construi costumul nu aveti nevoie decat de un tricou alb si markere sau banda adeziva.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu