joi, 3 octombrie 2013

Costume Halloween pentru copii

Costum Spiderman copii
Halloween are din ce in ce mai multa priza la romani si in primul rand la cei mici, inspirati de desenele animate si animati de dorinta de a colinda si primi dulciuri. Pentru multi parinti Halloweenul inseamna insa un efort in plus si nu sunt gata sa sacrifice din bugetul bine dramuit pentru a face inca un hatar copilului lor. Exista insa solutii pentru cei care nu vor ca odraslele lor sa se simta lasate pe dinafara de la distractiile prietenilor lor. Iata cateva dintre cele mai simple idei de costume de Halloween pentru copii.
Costum bucatar copii
In primul rand incercati sa profitati de imaginatia propriului copil. Nu numai ca s-ar putea sa fiti scutiti de munca, dar s-ar putea ca ideile lui sa fie mai bune deoarece el este mai in masura sa se raporteze la colectivul din care face parte si sa stie ce va da bine in grupul sau. Deasemenea este o ocazie foarte buna sa ii cultivati imaginatia si simtul de responsabilitate acordandu-i doar sprijinul necesar pentru a lua pripriile decizii.

Costum Batman copii
Hainele pe care voiati sa le aruncati sau sa le transformati in carpe de sters praful va pot fi de mare ajutor. Se stie ca zombies sau strigoii si monstrii in general nu prea au un simt al modei dezvoltat, asa ca niste zdrente sunt exact ce le sta mai bine. Putina vopsea rosie si putin machiaj si trecatorii trecatorii vor merge mai repede la vederea micului mosntrulet.
Costum doctor copii
Personajele de film sau desene animate au de obicei tendinta de a purta acelasi haine sau uniforme si, din fericire, multe dintre ele nu sunt foarte greu de recreat. Spre exemplu, uniformele din Star Trek nu u decat un triunghi rosu pe un costum negru sau protagoistii din Harry Potter nu poarta decat costume negre largi si pelerine. Desi crearea unor astfel de costume poate necesita putina iscusinta cu masina de cusut, rezultatele merita pe de-antregul efortul.
Costum politist copii


Imaginatia poate face minuni cand e la buget. Ideile traznite sunt de obicei cele mai apreciate iar Halloweenul este o sarbatoare care accepta inca multe concepte si idei. Ganditi-va cum ati putea reprezenta idei abstracte cum ar fi foamea sau razboiul, sau incercati sa fiti amuzanti prin simplitate cum ar fi sa va lipiti un triunghi rosu in frunte si sa va costumati ca rosia montana.

Costum pompier copii
Din fericire internetul va sta la dispozitie si tarile in care Hallloweenul are o traditie mai indelungata au venit deja cu tot felul de idei din care puteti alege.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu