miercuri, 23 octombrie 2013

Idei de costume de halloween pentru grupuri

Aproape orice activitate este mai amuzanta si mai productiva in grup, desi asta depinde si de gradul de nebunie al celor implicati. Nu, nu e vorba despre sex, este vorba de ceva aproape la fel de amuzant daca este facut cum trebuie si anume, petrecerea de Halloween. Pentru cei care tin mai mult la spiritul de echipa decat la aplauzele pentru originalitate iata cateva idei de costume de Halloween care pot fi purtate de grupuri.

Tetris

Arhicunoscutul joc care ne-a oferit tuturor clipe de placere si de frustrare cand eram mici si nu numai n-o sa fie niciodata considerat demodat. Este foarte simplu de realizat cu hartie colorata si cutii de carton. NU va trebui apoi decat sa gasiti modelele in care va veti aranja pentru a face poze si a tine calea prietenilor. Pe acelasi model va puteti costuma in jocul Pac-Man sau va puteti inveli in ambalaje de bomboane ca in Candy Crush.



Bucatari si platouas

Blogurile de retete si show-urile de gatit sunt la mare moda si va puteti alege ori bucatar faimos ori un fel de mancare preferat. Un costum de bucatar se poate incropi usor dintr-un sort si o boneta insa la felul de mancare va trebui sa fiti mai creativi insa nu atat de mult incat sa riscati sa muste cineva din cel costumat.



Papusi rusesti

Papusile rusesti sunt ideale pentru costume de Halloween pentru ca puteti folosi din aceleasi materiale pentru a crea practic acelasi costum, doar ca la dimensiuni mai mici. Mai greu va fi sa gasiti parteneri cu care sa va puteti aranja macar in scara magarului pentru a da impresia de marime descendenta. Sunt insa multe variante de jucarii care vin la set cum ar fi soldateii de plumb sau jucarii din desene animate ca seturile de la McDonald's.



Personaje in alb si negru

Va puteti exprima admiratia pentru filmele preferate aducand un omagiu personajelor care figurau in ele. Nu trebuie sa fie neaparat filme alb si negru, puteti sa interpretati si personaje din filmele preferate actuale, insa efectul va fi ceva mai puternic. Veti avea nevoie, pe langa haine albe si negre de multa pudra alba si creion si ruj negru si puteti fi convinsi ca veti iesi in evidenta.


Butoane social media

Internetul care va aduce, pe langa acest minunat blog, atat de multa informatie trebuie omagiat cum se cuvine si ce ar fi mai potrivit decat niste costume in butoane social media. Nu trebuie decat sa imprimati logo-ul pe panza si sa va convingeti prietenii, cu alte cuvinte sa socializati pentru a promova socializarea online.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu