sâmbătă, 5 octombrie 2013

Idei costume Halloween pentru cupluri

Cand doi oameni formeaza un cuplu nimic nu le poate sta in cale si orice frica poate fi infruntata mai usor, pana si infricosatoarea noapte de Halloween. Iar cand doi oameni pusi pe sotii isi unesc fortele, situatia devine cu adevarat ceva de groaza. Exista numeroase cupluri celebre in filme, carti si cultura populara si in cazul in care nu va vin in minte, in acest post va oferim cateva idei de costume de Halloween pentru cupluri.

1. Cupluri din filme horror 
Filmele horror au fost intotdeauna la moda pentru senzatiile tari pe care le inspira. Aceste senzatii tari le puteti transmite si dumneavoastra mai departe la petrecerea de Halloween in postura lui Hannibal Lector alergand dupa creierul lui Clarice Sterlig sau a lui Norman Bates vrobind singur cu cheletul mamei sale. O alegere clasica si chiar romantica ar fi Frankenstein si sotia sa, verzi si in costum de nunta.
 


2. Cupluri de criminali faimosi
Pentru cei carora viata reala li se pare mai inspaimantatoare decat un film horror, cele mai potrivite alegeri de costume ar fi Bonnie si Clyde sau Butch Cassidy si Sundance Kid. Primii au aratat lumii ce inseamna cu adevarat o dragoste nebuna cand ambii parteneri sunt nebuni de legat iar cel de-al doilea cuplu este o embla a Vestului Salbatic si a pericolelor care il bantuiau.


3. Cupluri romantice
E greu de facut o lista cu cele mai faimoase cupluri romantice pentru ca foarte multi oameni si-au demonstrat dragostea si devotamentul de-a lungul istoriei. Unele dintre ele insa starnesc imaginea devotamentului in mintile oricui le aude numele si printre acestea pot fi numarate Antoniu si Cleopatra, John Lenno si Yoko Onno, Napoleon si Josephina, Pierre si Marie Curie si multi altii. Ca simboluri ale dragostei nemuritoare sunt desigur si Romeo si Julieta, Tristan si Isolda sau Ulise si Penelopa. 



4. Cupluri din desene animate
Desenele animate ne-au ferit de mici mii sute de exemple de cupluri fericite, de obicei pana la andaci batraneti. Acestea sunt inspiratii grozave pentru costume de Halloween, mai ales pentru cei mici si dintre ele amintim pe Popeye si Olive, Homer si Marge Simpson, Miki si Mini Mouse, Frumoasa si Bestia, Doamna si Vagabondul, desi in ultimul caz ar trebui sa aveti grija la hingeri si in general la oamenii revoltati.


5. Cupluri interesante
Un cuplu nu inseamna neaparat un baiat si o fata intr-o relatie, poate fi prin definitie orice functioneaza mai bine impreuna. Va puteti folosi astfel imaginatia pentru va costuma in orice vine la dublu: in sare si piper, in doi sani, in soare si luna, in oxigen si hidrogen, in unu si zero, in inger si demon, in apa si sapun, in pusca si cureaua lata...cu cat mai nebunesc cu atat mai bine.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu