miercuri, 23 octombrie 2013

Cele mai jenante costume de halloween

De Halloween toti pasionatii de costume incearca sa fie cat mai originali si unii chiar incearca sa impresioneze prin elementul de soc. Amatorii de astfel de idei trebuie sa aiba insa grija, deoarece nu orice socheaza este acceptabil social chiar si sub auspiciile noptii de Halloween. Ceea ce voia sa dea fiori de groaza prin exagerare sau veridicitate poate ajunge sa dea fiori de scarba si de mila in fata prostului gust. Pastrand insa tonul optimist al acestui blog, iata insa cateva costume de Halloween amuzante prin penibilitatea lor.

Aluziile sexuale

Aluziile sexuale tind cateodata sa fie la granita cu hartuirea sexuala si daca nu suna bine spuse cu voce tare cu siguranta n-o sa sune mai bine scrise pe un costum de Halloween. Orice instiga la dezgolirea unei parti a corpului sau la atingerea unui obiect de forma cilindrica atasat de costum va starni probabil numai rasete de complezenta.


Organele genitale

Se pare ca exista o intreaga sectiune de costume in forma organelor genitale, atat feminine cat si masculine, unele mai inventive decat altele. Desi in ziua de azi suntem destul de obisnuiti sa le vedem afisate destul de des, cel putin pe internet, sub forma de costume de Halloween s-ar putea sa nu inspire chiar cele mai placute reactii.



Materiile care ies din corp

Desi sunt garantate sa trezeasca senzatii puternice, costumele care reprezinta desuri umane, sub forma solida sau lichida, s-ar putea sa strice cheful oricarei petreceri de Halloween. Sa nu mai vorbim de mesajul pe care il transmit despre imaginea de sine a purtatorului, trebuie sa vrea sa iasa in evidenta chiar cu orice pret!




Persoane non-grata

Pe cat de multi oameni sunt in istorie care merita oamgiati, pe atat de multi sunt care mai degraba ar fi uitati. Costumele de dictatori sau criminali in serie, oricat de celebri ar fi ei, tind sa dea o nota sumbra petrecerii de Halloween desi pe buna dreptate, ce poate fi mai infricosator decat Hitler iar printre noi.


Costume etnico-religioase

Libertatea de opinie este foarte importanta si dreptul la critica ar trebui aparat insa in unele situatii nu ajuta la nimic si strica cheful tuturor. Orice problema ar avea cineva cu unele religii sau practici culturale, activismul isi are locul lui si un costum de Halloween cu un mesaj prea puternic ar putea sa lucreze chiar impotriva cauzei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu