sâmbătă, 19 octombrie 2013

Povesti scary de Halloween - Fotografii ciudate

Fotografii infricosatoare care nu pot fi explicate

1. Misterioasele crime din Hinterkaifeck

In anul 1922 Germania a fost socata de uciderea a sase oameni la ferma din Hinterkaifeck. Criminalii n-au fost gasiti pana astazi iar cazul este cu atat mai misterios cu cat peste 100 de oameni au fost cercetati insa nimeni nu a fost arestat si chiar motivul crimei este neclar. O menajera plecase cu sase luni in urma sustinand ca locuinta ar fi bantuita iar noua menajera a sosit cu doar cateva ore inainte de crime. Se cred ca ucigasii au ramas in casa cateva zile. Poza arata una dintre victime asa cum a fost gasita in sopron.


2. Astronautul din Solway Firth

Aceasta fotografie a fost facuta de Jim Templeton in timp ce se plimba cu fiica sa. Cand a developat pozele pe una dintre ele a aparut ceea ce pare a fi un astronaut complet echipat. Fotograful jura ca nu era nimeni in zona iar poza a fost cercetata de experti si nu pare a fi un fals.



3. Luminile din Hessdalen

In aceasta zona din Norvegia s-au semnalat lumini inca din 1940. Intre anii 1981 si 1984 acestea au aparut foarte frecvent de pana la 15-20 de ori pe satamana. Acestea au inceput sa atraga numerosi turisti care petrec noaptea acolo pentru a vedea luminile. Luminile sunt de mai multe feluri, dar cea mai des intalnita este alba sau galbena, stralucitoare si pluteste deasupra pamantului. S-au incercat mai multe explicatii asupra originii luminilor insa nici una nu este complet acceptata.




4. Femeia din Turnul de Sud

In aceasta poza a unui turn in urma atacului asupra WTC din 11 septembrie se poate vedea o femeie facand cu mana. Edna Clinton, o supravietuitoare a catastrofei, pretinde a fi femeia din imagine si daca este adevarat, este un adevarat mister cum a reusit sa ramana in viata in urma exploziilor.



5. Fecioara cu Sfantul Ion (si un OZN)

Acest tablou, intitutlat Fecioara cu Sfantul Ion, a fost pictat in secolul XV de catre Domenico Ghirlandaio si este expus in Palazzo Vecchio din Florenta. Deasupra Mariei este un obiect care nu poate fi explicat si care seamana foarte mult cu un OZN. In partea dreapta jos un om se uita la acel obiect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu