vineri, 4 octombrie 2013

Costume Halloween Marimi Mari

Cei care sunt peste greutatea ideala stiu foarte bine ce inseamna sa nu gaseasca haine care sa li se potriveasca si sa fie nevoiti sa renunte la haine care erau exact pe gustul lor. Si acum istoria sa se repete si de Halloween, mai ales ca nu sunt oricum asa de multe modele pe piata? Cu putina imaginatie si ceva efort va puteti face singuri costumele de Haloween chiar daca la ele va intra mai mult material.

Costum berar Halloween
Incercati sa va inspirati dintr-un personaj dintr-un film sau dintr-o carte preferata. Sunt destule personaje plinute si chiar eroi sau eroine mai zdravene cum ar fi Hulk sau Thor, Homer din Familia Simpson sau Peter din Family Guy, Unchiul Lester din Familia Adams, Daria, Regina de Inima Rosie din Alice in Tara Minunilor sau vrajitoarea din Mica Sirena si lista poate continua.

Rochie de bal
Puteti deasemenea face haz de necaz mai ales daca nu va luati greutatea foarte in serios. Puteti sa va infasurati intr-un steag si sa va costumati intr-o tara sau chiar in Globul Pamantesc. Puteti sa fiti o minge sau un dovleac, o balena, un balon cu aer cald, orice e rotund si mare. Cu un simplu costum puteti deveni un politician sau daca rezistati la frig puteti scapa de haine si deveni un luptator de sumo. Cu cat exagerati mai mult cu atat efectul va fi mai amuzant.

Costum Roman Halloween
 Nu trebuie sa va sfiiti sa va costumati in personajele preferate chiar daca talia lor nu coincide cu a dumneavoastra, pana la urma rolul lor este sa atraga mai mult prin calitatile pe care le reprezinta si nu prin silueta. Ar fi placut sa avem mai multe Micute Sirene nu atat de micute si mai multi supermani cu burtica. Sau puteti sa caricaturizati vedete care nu se pot lauda decat cu aspectul lor fizic si sa va costumati in Bianca Dragusanu.
Costum Black Widow
Cel mai important este sa va simtiti bine in pielea voastra si a personajului pe care il alegeti si sa va distrati la petrecerea de Halloween. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu