sâmbătă, 30 septembrie 2017

Pacaleli de Halloween

Una dintre caracteristicile de baza ale Halloween-ului sunt pacalelile care ar trebui jucate de colindatori celor care nu au cu ce sa le astampere pofta de dulciuri, de unde si partea de trick din "trick or treat". Desi la noi copiii s-ar pune fara indoiala in situatia de a si-o lua pe coaja daca ar incerca asa ceva, copiii din adultii din noi au licenta sa joace feste prietenilor la petrecerile de Halloween. Iata cateva exemple de pacaleli sigure in cazul in care va temeti ca pacalelile la care va ganditi voi s-ar putea solda cu chemare de ambulante.

                                                                       Palaria magica

Luati o palarie si purtati-o ceva timp pentru ca potentialele victime sa se obisnuiasca cu ea. Dati-o jos si umpleti-o cu apa fara sa-si dea seama ceilalti si puneti-o undeva la vedere sau oferiti-o cuiva sa vedeti cum ii sta cu ea. Palaria trebuie sa fie destul de adanca sa nu se vada apa si apa destul de putina sa nu se simta.

                                                                       Cepe in caramel

Merele in caramel sunt unele dintre dulciurile traditionale servite de Halloween si in alte tari toata lumea se asteapta sa fie prezente pe masa, asa ca o gluma la fel de traditionala este inlocuirea unora dintre acestea cu cepe. Caramelul le va da tuturor aceeasi infatisare si nimeni nu va suspecta nimic. La noi merele in caramel sunt ceva nou si probabil vor fi multi amatori de senzatii noi si astfel, victime sigure.

                                                                       Sperietoarea

Daca dati o petrecere de Halloween unul dintre oaspetii ajunsi mai devreme poate sa stea la usa de la intrare sau in orice parte a casei imbracat in sperietoare cu fata complet acoperita astfel incat sa para ca face parte din decor. Poate apoi sa ia prin surprindere invitatii care nu-l baga in seama, in special cand beau ceva.

                                                                    Punga cu dulciuri

Serviti invitatii cu dulciuri dintr-o punga sau orice recipient netransparent. Dupa ce ati servit cativa cu bomboane, schimbati punga cu una care contine ceva neplacut la atingere, cum ar fi pasta de dovleac, si indemnati-i sa bage mana adanc dupa bunatati.

                                                                           Balonul

Umflati un balon dar nu-l legati. In schimb, bagati-l in frigider si inchdeti usa peste partea de unde-l tineti astfel incat sa nu se dezumfle. Cand cineva va deschide frigiderul va fi cel putin amuzat daca nu va scapa ceva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu